About

Η Skull Productions ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 με αντικείμενο την υλοποίηση πρωτοποριακών ιδεών στον τομέα του Event Planning / Organizing.

Το πρώτο event της εταιρείας πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2014 στο Gazi Music Hall, με καλεσμένο τον Ολλανδό Martin Garrix, νούμερο ένα dj στον κόσμο και προσέλκυσε πάνω από 5.000 άτομα.

Τον Ιούνιο του 2015 έγινε η αρχή για το μεγαλύτερο project της Skull, το Colourday Festival, που ξεπέρασε τις 32.000 κόσμου και γέμισε το ΟΑΚΑ με χρώμα και μουσική. ‘Εως και σήμερα, αποτελεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών και djs και την υποστήριξη international brands.

Ακολούθησε το Athens Golden Eve, μια μοναδική βραδιά, με πάνω από 40 Έλληνες & ξένους καλλιτέχνες στο ξενοδοχείο Intercontinental την Πρωτοχρονιά του 2016.

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο  διαγωνισμός Be The One, μια πρωτοποριακή προσπάθεια να αναδειχθούν νέοι djs και να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Τον Ιούνιο του 2016, το Colourday Festival επέστρεψε καλύτερο από ποτέ  φέρνοντας μαζί του περισσότερους από 40.000 πολύχρωμους fans!

Το επόμενο project της Skull Productions ήρθε… τρέχοντας!
Το Colourday Run αποτελεί τον πιο χρωματιστό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, που έγινε τον Απρίλιο του 2017, στο Ο.Α.Κ.Α., όπου περισσότεροι από 5000 δρομείς βάφτηκαν στα χρώματα του Colourday.

Στις 17 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε το τρίτο Colourday Festival στο Ολυμπιακό Στάδιο, συνεχίζοντας την πολύχρωμη επιτυχία των προηγούμενων ετών.

Μαζί με το Festival το 2017, ξεκίνησε και ένα πρωτοποριακό project για την εταιρεία σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τη VISA. Το Payband (βραχιόλι πληρωμών) λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ταυτόχρονα σαν εισιτήριο για το event και σαν prepaid card για ανέπαφες συναλλαγές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, αλλά και μετά από αυτό. Έτσι, το Colourday Festival κατέγραψε άλλη μία πρωτιά – έγινε το πρώτο cashless festival στον κόσμο!

To 2018 το Colourday Festival έγινε διήμερο με την 1η ημέρα (30 Ιουνίου) να είναι αφιερωμένη στο χρώμα και της 2η (1 Ιουλίου) στο χρωματιστό νερό. Το φεστιβάλ σημείωσε, για ακόμα μια χρονιά ανοδική πορεία, αφού συγκέντρωσε 52.000 colourdayers σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Τον Σεπτέμβρη του 2018 πραγματοποιήθηκε για 2η φορά το Colourday Run, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο “The Ranch”, φέρνοντας εκατοντάδες κόσμου, όχι μόνο πιο κοντά στο αθλητισμό αλλά και πιο κοντά στην φύση.

To 2019 το Colourday Festival πραγματοποιήθηκε στις 29 & 30 Ιουνίου, με την πρώτη ημέρα να είναι αφιερωμένη στο χρώμα και την δεύτερη στον χρωματιστό αφρό. Από το ανανεωμένο stage, πάνω στο οποίο είχε στηθεί μια τεράστια ρόλα λούνα παρκ, πέρασαν τεράστια ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ενώ το θέαμα απήλαυσαν περισσότεροι από 46.000 θεατές.

Οι μοναδικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες, αφού το Colourday Festival 2019 γυρίστηκε σε τηλεταινία, η οποία και προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Διανύοντας μια τόσο επιτυχημένη πορεία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, το μέλλον της Skull διαγράφεται λαμπρό και γεμάτο καινοτομίες.

Το 2022 το Colourday Festival επιστρέφει με ενθουσιασμό, ανανεωμένη διάθεση και καινούργιο λογότυπο. Το φεστιβάλ για πρώτη φορά επικεντρώνεται στις βασικές του αξίες και προτρέπει τον άνθρωπο μέσα από το tagline «Love Yourself. Find Your Colour» να αφήσει στην άκρη ό,τι τον καταπιέζει και να βρει την αυτοπεποίθησή του μέσα από ό,τι τον καθιστά ξεχωριστό.

Στις 25 Iουνίου στο ΟΑΚΑ στήνεται μια τεράστια μουσική γιορτή γεμάτη χαμόγελο και θετική ενέργεια, στο οποίο για ακόμα μία χρονιά δεκάδες κορυφαίοι καλλιτέχνες αποθεώνονται από ένα ενθουσιώδες κοινό 21.000 ατόμων.

Στις 10 Σεπτεμβρίου το πιο χρωματιστό event του καλοκαιριού δίνει ραντεβού με το κοινό του για μια αναμνηστική, τηλεοπτική βραδιά μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι Mega.